Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2012 13:57 - ЦСКА и Локо завършиха наравно
Автор: mrejata Категория: Спорт   
Прочетен: 821 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 11.12.2012 13:57


В мач от последния кръг на есенния полусезон, игран на националния стадион ЦСКА и Локомотив (София) не успяха да излъчат победител, и завършиха наравно. Армейците откриха след изстрел на Сержиньо и неубедителна намеса на Галев в 59-ата минута, а гостите изравниха чрез Пеев, който бе точен от дузпа в 77-ата минута.

Играчите на ЦСКА започнаха силно мача и още в началото на Галев му се наложи да избива удар по земя на Анисе. В 9-ата минута Апостол Попов стреля с глава след центриране от корнер, но топката мина покрай вратата. Малко след това Скиорили центрира остро в наказателното поле на гостите, но там Димитров изчисти в ъглов удар. В 12-ата минута отново късмета не бе на страната на Попов, който нанесе удар с глава, но пак не улучи вратата. В 17-ата минута Борносузов влезе много грубо в краката на Анисе, но реферът не го санкционира с жълт картон, въпреки че влизането бе в гръб. Минута по-късно Мишел Платини получи жълт картон след реплика към страничния рефер, който не даде ъглов удар за ЦСКА, а отсъди аут. В следващите десетина минута на терена не се случи нищо интересно, като действията се развиваха в центъра на игрището. В 35-ата минута Мишо Венков и Телкийски се спречкаха. Последваха жълти картони и за двамата. В 42-ата минута Сержиньо напредна по дясното крило, финтира съперник и центрира във вратарското поле, там Платини не се ориентира добре и стреля слабо с глава. В заключителните секунди на първата част удар на Платини премина на сантиметри от вратата.

В 48-ата минута Мишел Платини направи самостоятелен пробив, който завърши с мощен удар над вратата. В 52-ата минута Пламен Крачунов получи жълт картон. В 55-ата минута червените удариха греда. Себастиян Скиорили се измъкна по десния фланг, прехвърли вратаря Галев, но топката кацна на напречната греда. При последвалата добавка двама играчи на ЦСКА не успяха да пратят топката във вратата. В 56-ата минута Пеев замени Петков от гостите. Не закъсня и първата смяна за ЦСКА, като Тасио замени Скиорили. В 59-ата минута Сержиньо се разходи по границата на наказателното поле, стреля към вратата, топката тупна коварно пред Галев и се оплете в мрежата за 1:0. В 66-ата минута Павлов се появи в игра вместо Илиев. Именно Павлов бе замесен в следващата опасност пред Черни. Нападателят получи топката в предни позиции и опита да прехвърли стража на нашите. Ударът му обаче бе твърде слаб и Черни спаси. В 76-ата минута Крачунов фаулира Павлов в наказателното поле, а главният рефер не се поколеба и посочи бялата точка. Пеев не остави никакъв шанс на Черни и изравни. До края на срещата армейците опитаха да вкарат победен гол, но така и не успяха.

източник:  ЦСКА





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mrejata
Категория: Новини
Прочетен: 38064
Постинги: 29
Коментари: 9
Гласове: 40
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930